Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Reo Speedwagon Stopt Na Vijftig Jaar Door Spanningen Tussen Bandleden

REO Speedwagon stopt ermee na 50 jaar vanwege spanningen tussen bandleden

Bandleden geven geen commentaar op de geruchten

De Amerikaanse rockband REO Speedwagon, bekend van hits als "Keep on Loving You" en "Can't Fight This Feeling", stopt ermee na 50 jaar. Volgens bronnen binnen de band is de beslissing genomen vanwege spanningen tussen de leden.

Geruchten over spanningen doen al jaren de ronde

Geruchten over spanningen binnen REO Speedwagon doen al jaren de ronde. In 2015 verliet bassist Bruce Hall de band na een vermeende ruzie met zanger Kevin Cronin. En in 2018 verliet drummer Bryan Hitt de band, naar verluidt om zich te concentreren op zijn gezin.

De band heeft geen commentaar gegeven op de geruchten over spanningen. Maar de aankondiging van hun afscheid lijkt te bevestigen dat er problemen zijn binnen de groep.

REO Speedwagon was een van de meest succesvolle rockbands van de jaren 70 en 80

REO Speedwagon werd in 1967 opgericht in Champaign, Illinois. De band bracht in de loop der jaren 15 studioalbums uit en verkocht wereldwijd meer dan 40 miljoen platen.

De band was vooral succesvol in de jaren 70 en 80, met hits als "Keep on Loving You", "Can't Fight This Feeling" en "Take It on the Run". De band bleef tot in de 21e eeuw populair en toerde regelmatig.

Het afscheid van REO Speedwagon is het einde van een tijdperk

Het afscheid van REO Speedwagon is het einde van een tijdperk in de rockmuziek. De band was een van de meest succesvolle en invloedrijke rockbands van de jaren 70 en 80, en hun muziek blijft tot op de dag van vandaag populair.

Fans van de band zullen hun muziek missen, maar ze zullen de herinneringen aan hun geweldige concerten en hun tijdloze hits altijd koesteren.


Comments